19квітня2024

Соляник

Журналісти відвідали ДП «Артемсіль»

Нещодавно соляні виробки ДП «Артемсіль» відвідали журналісти інформагенції «Lundi13»: кореспондент Себастьян Гоберт та фотокореспондент Нільс Сідрік Акерманн.

З особистого спілкування стало відомо, що наші колеги вже декілька років працюють в Україні.  Своєю ціллю вони вважають об’єктивне висвітлення подій, що відбуваються в країні, і загалом в житті Донецького регіону, який свого часу опинився у зоні воєнного конфлікту. Завдяки їхнім публікаціям читачі з усього світу дізнаються про багатий промисловий, культурний та рекреаційний потенціал Донбасу.

У ході своєї поїздки Себастьян Гоберт та Нільс Сідрік Акерманн зустрілися з першим керівником підприємства Вікторією Луценко і отримали відповіді на усі свої питання стосовно таких сфер діяльності ДП «Артемсіль» як економічна, технологічна, соціальна, а також туристична.

Перебування в одній з соляних шахт ДП «Артемсіль» з її величезними камерами та галереями, незрівняною  акустикою справило на іноземних гостей незабутнє враження, про що вони обов’язково розкажуть у своїх матеріалах.

На завершення поїздки журналісти щиро подякували керівництву підприємства та усім соляникам за унікальну можливість побувати в соляній шахті та теплу зустріч.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова