20квітня2024

Соляник

Соляний пензлик творить дива

Останній місяць року – грудень відкриває цілу низку найулюбленіших свят. А це значить, що зовсім скоро на нас чекають приємні клопоти щодо приготувань до Дня Святого Миколая, Нового року, Різдва Христового.

З нагоди прийдешніх свят відділ комунікацій зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю ДП «Артемсіль» оголошує традиційний творчий конкурс під назвою «Соляний пензлик творить дива» на кращий малюнок, створений лише за допомо­гою звичайної солі. Ця техніка, на кшталт добре відомих  малюнків з піску, також дуже цікава. При цьому вона не занадто складна, і дає широкий простір для втілення будь­яких художніх ідей і фантазій.

У конкурсі можуть взяти участь усі бажаючі без вікових обмежень з числа робітників ДП «Артемсіль», або їхніх дітей. Тема малюнків – зима, Новий рік, прийдешні свята.

Конкурс триватиме з 27 листопада до 20 грудня 2020 року. Творчі роботи можуть бути як індивідуальними, так і колективними.

Для того, щоб прийняти участь у конкурсі вам потрібно:

  1. Придумати сам малюнок та його назву.
  2. Виконати його на твердій поверхні (можливо, на дошці, або противні). Бажано, щоб колір цієї поверхні був однотонним і водночас контрастним по відношенню до білої солі.
  3. Бути підписаним на сторінку групи ДП «Артемсіль» у Фейсбуці. Поставити «лайк» посту про конкурс та зробити його репост (поділитися).
  4. Надіслати заявку про вашу участь на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. В ній обов’язково вказати ваше прізвище, ім’я, місце роботи, контактний номер телефону та надати два фото своїх малюнків. На одному з цих фото – зображення соляного малюнка, а на іншому – його автор безпосередньо зі своїм малюнком (для підтвердження ідентифікації).
  5. Якщо з якихось причин ви не змогли відправити фото своїх робіт на електронну адресу, але вони є у вашому телефоні (планшеті), ви можете особисто завітати до відділу комунікацій або до редакції газети «Соляник» і надати їх.
  6. Роботи приймаються у встановлений термін.
  7. Конкурс проводиться за двома номінаціями: малюнки дорослих та малюнки дітей.
  8. Соляні малюнки повинні бути авторськими. За умов проведення конкурсу плагіат (фото робіт з інтернету) суворо забороняється.

Усі учасники отримають заохочувальні подарунки. Авторів трьох найкращих соляних малюнків нагородять призами, а світлини їх робіт будуть розміщені на сторінках святкового повнокольорового номеру газети «Соляник» і роздруковані на банері, який згодом прикрасить туристичний маршрут у соляній шахті.

Бажаємо всім митцям успіху і чекаємо на цікаві роботи. Адже наша звичайна сіль, окрім її важливих смакових та інших властивостей, може ще й надихати на творчість! І своїми малюнками ви, шановні учасники, відкриєте ще одну грань соляного мінералу.

Якщо ж у когось виникнуть будь-які питання щодо умов проведення конкурсу, то за роз’ясненнями можете звертатися за телефоном: 0501593733.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова