25квітня2024

Соляник

ДП «Артемсіль» поповнило бюджети всіх рівнів

За підсумками 2020 року ДП «Артемсіль» перерахувало до бюджетів різних рівнів податків і зборів на загальну суму 450 мільйонів гривень, що майже на рівні показника 2019 року.

Зокрема, відрахування до державного бюджету України склали 259,1 мільйони гривень, а до місцевих бюджетів підприємство перерахувало 74,2 мільйони гривень. Інші податки, збори та платежі на користь держави склали 116,7 мільйони гривень.

У тому числі відрахування частини чистого прибутку (дивіденди) склали 85 мільйони гривень, на сплату військового збору було направлено 6,7 мільйони гривень, рентна плата за користування надрами склала 45 мільйонів гривень.

«Наразі підприємство переживає складні часи. Незважаючи на всі труднощі, нашими пріоритетами залишається забезпечення ефективної роботи виробництва, своєчасна виплата заробітних плат та стабільне відрахування коштів до бюджетів усіх рівнів. Ми розуміємо, що, сплачуючи податки, інвестуємо в розвиток міста, регіону та країни в цілому. В кінцевому рахунку це сприяє якісній роботі охорони здоров’я, соціальній сфері, будівництву інфраструктури та впливає на життя кожного з нас», – зазначила керівник ДП «Артемсіль» Вікторія ЛУЦЕНКО.

Нагадаємо, що ДП «Артемсіль», за даними Державної податкової служби, залишається одним з найбільших платників податків України. Підприємство своєчасно проводить відрахування обов’язкових податків і зборів до бюджету, стабільно і в повному обсязі виплачує заробітну плату всім працівникам, виконує соціальні зобов’язання.

Володимир НИЗИЄНКО,

в.о. начальника відділу комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова