18квітня2024

Соляник

Представники Фонду Соцстраху провели семінар

9 червня 2021 року в ДП «Артемсіль» було проведено семінар – навчання для медичних працівників, представників комісії із соціального страхування та бухгалтерів  ДП «Артемсіль».

Захід відбувся за участю заступника начальника відділення – начальника відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області Ірини Доленко та головного спеціаліста перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності Оксани Ромах.

 Під час семінару було розглянуто алгоритм перевірки правильності видачі та заповнення листків непраце­здатності згідно діючих інструкцій та Положення про експертизу тимчасової непрацездатності з урахуванням внесених змін в діюче законодавство, які пов’язані з проведенням в Україні заходів щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID – 19).

Учасників заходу ознайомили з поетапним впровадженням електронної форми листків непрацездатності та з порядком отримання застрахованими особами відновлювального лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених травм та захворювань.

Увага присутніх була зосереджена на строках призначення, нарахування та виплати всіх видів матеріального забезпечення з урахуванням Порядку фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою непрацездатності за рахунок коштів Фонду.

Після семінару представники Бахмутського міського відділення управління прийняли участь у засіданні комісії із соціального страхування ДП «Артемсіль».

Фонд Соцстраху.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова