20квітня2024

Соляник

П’ятдесят років – у діалозі з читачем!

18 грудня 2019 року виповнилося рівно п’ятдесят років з моменту виходу у світ першого номера газети «Соляник» – періодичного видання ДП «Артемсіль».

 

В цей день у актовій залі адміністративної будівлі відбувся урочистий захід з нагоди такої визначної дати. Чарівну атмосферу заходу створювало святкове оформлення імпровізованої сцени та світлини минулих років, якими були прикрашені стіни.

З ювілеєм колектив відділу комунікацій, співробітників редакції минулих років та усіх друзів газети привітали заступник директора ДП «Артемсіль» Сергій Кубар, голова первинної профспілкової організації підприємства Андрій Попов, які підкреслили важливу роль газети у житті трудового колективу.

Протягом п’яти десятиріч робітники підприємства мають можливість отримувати безліч цікавої та корисної інформації з офіційного джерела. Цінність «Соляника» полягає у тому, що газета щотижнево висвітлює події саме місцевого значення, про які, скоріш за все, не напишуть центральні видання, але для наших робітників це може бути вкрай важливим.

На зустрічі було вручено подяки та сказано багато добрих слів ветеранам друкованого слова, – людям, які у різні роки сприяли розвитку газети, були її консультантами, позаштатними кореспондентами та безпосередньо видавали газету. Це редактор з 40-річним стажем роботи Людмила Василівна Біла, головний бухгалтер підприємства попередніх років Олена Миколаївна Біла, представники адміністративного складу підприємства, які обіймали різні керівні посади і сприяли розвитку преси: Володимир Іванович Боровик та Володимир Степанович Захаренко.

В свою чергу, ветерани подякували за запрошення і поділилися своїми спогадами щодо початку виходу газети. З вдячністю були згадані імена засновників нашої газети, яка мала тоді назву «Путь победы». На жаль, цих людей вже немає серед нас, але розпочата ними справа успішно існує, і кожного тижня читачі з нетерпінням очікують на вихід у світ чергового номера.

З нагоди ювілею подякою та букетом чудових троянд відзначили співробітників відділу комунікацій та зв’язків з громадськістю, які сьогодні продовжують випускати газету «Соляник», розвивають її електронну версію, осучаснюють дизайн, ведуть пошук нових форм викладення інформації та покращення її змістовності.

Свято відвідали і журналісти бахмутської газети «Вперед», а саме – головний редактор Світлана Овчаренко та кореспондент Тетяна Постоєва, які щиро привітали колег з такою видатною подією і побажали «ювілярам» подальших успіхів в їх професійній діяльності, творчого натхнення, вдячних читачів та здійснення усіх планів.

На ювілеї пролунали ліричні пісні у виконані талановитих вокалістів Соледарського міського центру культури та народної творчості. Чарівні ведучі провели цей урочистий захід на одному подиху і завершили його запаленням яскравих свічок на великому торті у вигляді газетних шпальт.

З ювілеєм, улюблена газета! Довгих років тобі, «Соляник»! 

Олеся ГУБСЬКА.

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова