29березня2024

Соляник

З турботою про своїх робітників

7 квітня у багатьох країнах світу відзначається День здоров’я. Його найголовнішою метою є привернення уваги суспільства до важливості ведення активного способу життя.

На нашому підприємстві цьому питанню завжди приділяється значна увага. ДП «Артемсіль», одне з небагатьох підприємств, що має власний спортивний комплекс з плавальним басейном. За більш ніж двадцятирічну історію свого існування цей спортивний центр виховав багато видатних українських спортсменів, навіть паралімпійських чемпіонів і, головне, надав можливість робітникам підприємства, членам їхніх сімей та усім мешканцям Соледарської об’єднаної територіальної громади займатися найулюбленішими видами спорту та покращувати стан свого здоров’я.

Щороку тут проходить спартакіада «Здоров’я» по майже 10 видам спорту включно з футболом, волейболом, плаванням, баскетболом та іншим. В ній приймають участь команди всіх виробничих одиниць і структурних підрозділів підприємства. За результатами етапів змагань команди-переможці отримують цінні подарунки від адміністрації та первинної профспілкової організації «Артемсолі».

Крім того, на підприємстві постійно проводяться різні турніри та першості, які користуються популярністю як серед учасників, так і вболівальників, які на глядацьких трибунах завжди підтримують свої улюблені команди і гравців.

Сьогодні в Україні, як і у всьому світі, про активний правильний спосіб життя починають глибоко замислюватися все більше і більше людей, і особливо в країнах, де забезпечення охорони здоров’я громадян знаходиться не на високому рівні. Одним з поштовхів до цього є всесвітні пандемії. Вони складають реальну загрозу людству і забирають життя, в першу чергу, людей з хронічними хворобами.

Тому все частіше люди починають усвідомлювати, що збереження власного здоров’я, профілактика захворювань – це насамперед їхня зона відповідальності. Тож гарне самопочуття людини, якість і тривалість її життя напряму залежать від фізичної активності, раціонального харчування, відмови від шкідливих звичок, гарних умов проживання у екологічно сприятливому середовищі та інших факторів.

З нагоди Всесвітнього Дня здоров’я бажаємо всім соляникам  та соледарцям долучатися до занять фізкультурою, бути завжди бадьорими і оптимістичними, заряджатися енергією та силами для щасливого повноцінного життя.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова