19квітня2024

Соляник

Наших гірників запросили на свято до Покровська

Делегація ДП «АРТЕМСІЛЬ» на чолі з Юрієм Товстокоренком відвідала Покровськ, де вже традиційно відбувся обласний захід з нагоди відзначення професійного свята – Дня шахтаря.

 

 Зі словами вітання до присутніх звернувся очильник Донецької області Олександр Куць. Він зазначив, що саме шахтарі забезпечують економічну стабільність держави. Вони вважаються символом нашого регіону, уособленням сили і мужності. А цей день є втіленням безмежної поваги нашого народу до шахтарської професії. Всі ми прекрасно розуміємо, що від їх праці, їх вміння долати труднощі, наполегливо йти до поставленої мети залежить майбутнє нашої країни.

На цьому урочистому заході гірників Донеччини, в тому числі і шахтарів-соляників, урочисто привітали зі святом та відзначили галузевими нагородами, грамотами і подяками. На їх честь зі сцени прозвучали пісні, були виконані хореографічні композиції. Працівників підземних горизонтів поздоровили дитячі колективи художньої самодіяльності. Дошкільнята у національних костюмах зворушливо виконали Державний гімн України.

Свято подарувало усім присутнім незабутні хвилини радості і гордості за свою причетність до шахтарської праці.

Володимир НИЗИЄНКО, 

менеджер відділу комунікацій зі ЗМІ

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова