29березня2024

Соляник

Вітаємо службу охорони праці!

У цю неділю, 28 квітня, відзначать своє професійне свято спеціалісти служби охорони праці ДП «Артемсіль».

 

Їх головні завдання полягають у створенні безпечних умов праці на виробництві, здійсненні постійного контролю за виконанням законодавчої бази. Також вони організовують та проводять профілактичні заходи, спрямовані на  усунення шкідливих факторів, запобігання нещасних випадків, професійних захворювань та інше.

 Співробітники служби охорони праці впроваджують у соляне виробництво сучасні засоби колективного та індивідуального захисту трудящих на робочих місцях. Саме вони контролюють стан промислової санітарії.

Таким чином обов’язки та завдання робітників служби охорони праці різнопланові та багатогранні. Їх досвід та професіоналізм достатньо високі. У складі служби під керівництвом заступника директора з ОП Надії Шапошникової працюють грамотні фахівці.

Від адміністрації підприємства та колективу ДП «Артемсіль» поздоровляємо працівників служби з професійним святом. Бажаємо їм особистого щастя, міцного здоров’я, подальших успіхів у роботі та нових досягнень у їх відповідальній справі, яка приносить вагомий результат для усіх соляників.

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова