28березня2024

Соляник

Життєво необхідна та соціально значима професія

Бухгалтерська справа досить непроста. Робота з фінансовими документами потребує колосальної кількості сил і часу. Іноді, особливо наприкінці місяця, кварталу, року, у фінансових відділах виникає додаткове навантаження. Проте зовсім скоро у нас буде прекрасна можливість висловити свою вдячність тим, хто займається цим нелегким трудом.

 

Офіційне професійне свято наших бухгалтерів відзначають в Україні 16-го липня. Проте професію бухгалтера вшановують в багатьох країнах світу, про що свідчить наявність Міжнародного дня бухгалтера, який відзначається 10-го листопада.

Як відомо, основні завдання бухгалтерського обліку будь-якої установи, закладу, підприємства, включно з ДП «Артемсіль», – це збір і обробка максимально повних даних щодо виробничої діяльності. Це сприяє чіткому веденню податкової звітності та суворому фінансовому контролю. Тобто всі управлінські рішення засновані на бухгалтерському аналізі. І наскільки ця інформація обґрунтована, настільки підприємство буде стабільно працювати сьогодні і в перспективі. Адже це важливо не тільки з економічної точки зору, але і соціальної.

В ДП «Артемсіль» успішно працює високо професійний колектив бухгалтерів. Усі вони справжні фахівців своєї справи. Тож щиро вітаємо їх зі святом. Від душі бажаємо їм міцного здоров’я, добробуту, а також значних успіхів у всіх нових починаннях на благо нашого підприємства.

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова