29березня2024

Соляник

Вітаємо працівників торговельної сфери!

У неділю, 28 липня в Україні відзначають День працівників торгівлі та громадського харчування.

 

З цим професійним святом колектив підприємства та керівництво ДП «Артемсіль» щиро вітають робітників торговельного центру «Україна», його рудничних філій, їдальні рудника №1,3 і буфета спорткомплексу. Усі вони мають певний досвід роботи, компетентність,  комунікабельність, а також привітність і доброзичливість у спілкуванні з покупцями. Завдяки цим діловим і особистим якостям наші торговельні робітники завжди користуються повагою серед людей.

Працівники ДП «Артемсіль» та жителі нашого міста купують у торговельному центрі «Україна» продовольчі і промислові товари, відвідують їдальню рудника №1,3, замовляють тут святкові банкети та інше. До речі, зараз в приміщенні їдальні триває капітальний ремонт. Після проведення оновлення цей заклад харчування знов поновить свою роботу. На це з нетерпінням чекає багато хто з постійних відвідувачів. Нещодавно для працівників ДП «Артемсіль» було розширено ліміт до 1000 гривен, на який можна придбати товар у кредит (за списками).

З нагоди прийдешнього свята бажаємо працівникам торговельної сфери та громадського харчування ДП «Артемсіль» нових професійних успіхів, натхнення, зрос­тання товарообігу, а також міцного здоров’я, людського щастя, добробуту, миру та благополуччя!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова