28березня2024

Соляник

Поздоровляю колектив ДП «Артемсіль»!

Дорогі колеги-соляники, трудівники підземних горизонтів, шановні ветерани соляного виробництва, наша талановита молодь!

 

Від щирого серця вітаю вас з найулюб­ленішим святом – Днем шахтаря, яке цьогоріч майже співпадає з найголовнішим святом країни – Днем незалежності. І це дуже символічно, адже своєю виробничою діяльністю з видобутку, переробки та реалізації продукції ДП «Артемсіль» робить свій вагомий внесок у розбудову вітчизняної економіки.

На підприємстві постійно впроваджуються новітні технології, проводиться модернізація та оновлення, підвищується рівень охорони праці, виконуються усі соціальні стандарти. Своєчасно і в повному обсязі відраховуються кошти в бюджети всіх рівнів.

Золотим фондом будь-якого підприємства є його робітники. І «Артемсіль» не є в цьому винятком. У нашому суспільстві, регіоні, територіальній громаді завжди з великою повагою ставляться до гірників. Адже лише сильні та мужні люди здатні видобувати з земних надр «біле золото» – кам’яну сіль. Мінерал, якого потребують усі сфери промислового виробництва.

Шановні соляники! Від душі дякую вам за професійну майстерність і плідну щоденну працю! Бажаю кожному з вас та вашим родинам міцного здоров’я, сімейного щастя, миру, злагоди, благополуччя та подальших успіхів в ім’я процвітання нашої рідної держави!

Зі святом, вас! З Днем шахтаря та Днем незалежності України!

Вадим МЕТКИЙ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова