23квітня2024

Соляник

Шановні соляники, наші дорогі ветерани!!!

Від імені адміністрації підприємства щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Залишається у минулому ще один рік у історії нашого підприємства. Він був насичений багатьма різними подіями: приємними і сумними, очікуваними і не­сподіваними. В цей період часу соляникам не завжди працювалося легко. Робота з видобутку та реалізації солі ускладнювалась багатьма факторами. В тому числі нерегулярним забезпеченням рудників вагонами, підняттям тарифу за перевезення вантажів залізничним транспортом. Не сприяли результативній роботі і постійні коливання курсу гривні на валютному ринку. Ці та інші об’єктивні причини завадили рудникам збільшити видобуток солі.

Але, окрім проблем, були і певні надбання. Не зважаючи на труднощі, колектив «Артемсолі» продовжував забезпечувати споживачів України та Європи своєю продукцією. У 2019 році вдалося капітально відремонтувати декілька одиниць техніки, вивести на маршрут нові автобуси для перевезення людей, покращити стан виробничих споруд, продовжити виконання програми з енергозбереження. Серед масштабних робіт – реконструкція копра клітьового підйому та надшахтної будівлі рудника №8, капітальний ремонт водопостачання, водовідведення, рециркуляції та фільтрації басейна, та інше.

Сподіваємося, що наступний рік буде для колективу ДП «Артемсіль» більш успішним, принесе усім нам впевненість у майбутньому, а, головне, надасть стабільності роботі нашого підприємства. Від щирого серця вітаю соляників і їх родини з прийдешніми святами. Бажаю всім міцного здоров’я, родинного затишку, сил та енергії для подолання всіх перешкод. Хай у минулому залишаться усі негаразди, а новий, 2020-й рік буде сприятливим для нашого солевидобувного підприємства та його колективу!

Від імені керівництва бажаю всім веселих свят, приємного настрою, миру і добра!

Вадим МЕТКИЙ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова