29березня2024

Соляник

З нагоди свята краси, ніжності та любові!

Шановні жінки ДП «Артемсіль»!

Від щирого серця вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем 8 Березня – святом краси, ніжності та любові!

З нагоди цього прекрасного дня кожної з вас зичимо відмінного здоров’я, сімейного благополуччя, щасливої долі, родинного затишку та успіхів у роботі!

Теплотою своєї душі ви зігріваєте рідних, виховуєте дітей, створюєте комфорт у своїх домівках. Дивовижним чином ви поєднуєте велике коло своїх домашніх турбот та обов’язків з успішною професійною і суспільно-громадською діяльністю, зайняттям спортом, іншими корисними починаннями.

На різних виробничих одиницях та в системі управління ДП «Артемсіль» працює 1 126 робітниць, що складає майже 42% від загальної чисельності усього трудового колективу. Завдяки своїй старанності, компетентності, працьовитості, наполегливості у вирішенні багатьох важливих проблем вони досягають значних успіхів і роблять значний внесок у розвиток нашого солевидобувного підприємства.

 Саме наші жінки як чарівна половина людства уособлюють у собі красу, ніжність, любов, милосердя. У різних життєвих ситуаціях вони проявляють мудрість, терпіння, стриманість, розуміння. У складних життєвих обставинах вміють підтримати нас, чоловіків, добрим словом, надихнути на нові справи.

Шановні жінки ДП «Артемсолі»! Дякуємо вам за доброту, терпіння, душевність, працьовитість! Хай цей святковий день подарує вам добрий настрій! На вашу честь прозвучить багато щирих слів привітань та  подяки. Зі святом вас, з 8 Березня!

Вадим МЕТКИЙ,

в.о. директора ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ,

голова первинної профспілкової організації

ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова