19квітня2024

Соляник

Привітали геолого-маркшейдерський відділ «Артемсолі»

З нагоди професійного свята в ДП «Артемсіль» привітали геологів і маркшейдерів.

Важливість виконання повного комплексу геологічних та маркшейдерських робіт для успішного тривалого функціонування солевидобувного гірничого  підприємства неможливо переоцінити.

В ДП «Артемсіль» виконання цих важливих функцій покладено на фахівців геолого-маркшейдерської служби на чолі з досвідченим керівником, головним геологом підприємства ДП «Артемсіль» – Вікторією Скрипник.

Проведення гірничих робіт у соляному середовищі насамперед передбачає правильний вибір ділянок для ведення експлуатаційних робіт. Високий рівень супроводжуючого маркшейдерського та геологічного обслуговування експлуатаційного процесу дозволяє створювати базу геолого-маркшейдерських даних, на основі якої можуть вирішуватись усі питання виробничого процесу від проектування до підтримки відпрацьованих рудничних полів у безпечному стані на протязі тривалого часу (сотні років).

Злагоджена та професійна робота геологів та маркшейдерів є запорукою впевненості та контрольованості геомеханічної ситуації на Артемівському родовищі кам’яної солі та прийняття вчасних заходів щодо попередження розвитку небезпечних процесів у відпрацьованому гірничому просторі.

Від душі бажаємо їм міцного здоров’я,  родинного затишку, нових професійних успіхів та здійснення мрій!

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова