20квітня2024

Соляник

28 червня – День Конституції України

Шановні робітники підприємства, ветерани виробництва, молоде покоління!

24 роки тому, 28 червня, в Україні відбулася визначна подія. Країна отримала свою Конституцію як важливий атрибут державності та основу суспільної єдності. Так втілилася вікова мрія нашого народу про свій власний шлях розвитку.

Цей процес становлення був і залишається надзвичайно складним. Але, лише крокуючи власним шляхом, та прикладаючи значних зусиль, ми зможемо подолати усі труднощі і максимально наблизитися до рівня економічно стабільних держав з розвинутими демократіями.

Наша Конституція наголошує на абсолютній цінності життя, здоров’я, честі і гідності людини, її недоторканності та безпеки. Сьогодні перед Україною постав доленосний виклик: зробити все можливе для реалізації ідеалів справедливості та свободи. Щоб демократичні засади, закріплені Конституцією, повною мірою втілилися в життя, а дух закону дійшов до серця кожного громадянина.

Хай мир, взаєморозуміння, єдність та законність сприяють подальшій розбудові нашої державності, а нинішнє свято надасть усім сил та впевненості в досягненні високої мети – зробити Україну квітучою та економічно розвиненою. Успіхів усім нам, мудрості, далекоглядності та нових звершень заради реалізації всіх принципів Основного Закону нашої Вітчизни!

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова