25квітня2024

Соляник

Від душі вітаємо бухгалтерів ДП «Артемсіль»!

16 липня в Україні відзначають День бухгалтера. Ця важлива професія з’явилася багато тисячоріч тому, і сьогодні вже неможливо уявити роботу будь-якого успішного підприємства без грамотного складу спеціалістів цієї сфери.

Щодо ДП «Артемсіль», то у нас працює чимало досвідчених, кваліфікованих бухгалтерів, економістів та фінансистів. На цих фахівців бухгалтерської сфери покладено виконання багатьох функцій. Серед них і облік матеріальних цінностей, і контроль за використанням коштів підприємства, і нарахування заробітньої плати робітникам та багато іншого.

Під керівництвом головного бухгалтера нашого підприємства Олени Богданівни Літвінової працює численний колектив бухгалтерів ДП «Артемсіль». Усі вони справжні фахівці своєї справи. Їх злагоджена робота створює міцну основу стабільної фінансово-економічної та виробничої діяльності усього нашого солевидобувного підприємства.

Шановні бухгалтери, економісти, фінансисти! З нагоди вашого професійного свята від імені усього колективу підприємства прийміть величезну подяку! Спасибі вам за щоденну працю, яка зазвичай виконується на високому рівні. Бажаємо, щоб у вашій роботі завжди були порядок, успіх і бездоганний звіт! Щастя вам та вашим сім’ям, здоров’я, злагоди, миру та нових професійних здобутків!

Вадим ФІОКТІСТОВ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова