28березня2024

Соляник

На сторожі цивільного захисту та техногенної безпеки

17 вересня в Україні відмічають День рятівника. У ДП  Артемсіль» це свято щорічно відзначають співробітники відділу з питань цивільного захисту, охорони навколишнього середовища, техногенної безпеки та мобілізаційної роботи під керівництвом Євгена Крайнюка.

Головними функціями відділу є створення на підприємстві всіх необхідних заходів щодо цивільного захисту. В першу чергу, мова йде про захист життя та здоров’я робітників, збереження державного майна, зменшення ризиків виникнення надзвичайних ситуацій, виконання всіх вимог українського законодавства у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки.

На персонал відділу покладена й відповідальна робота щодо навчання особового складу виконанню необхідних дій у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природного, соціального або військового характеру. Для цього на підприємстві регулярно проводяться інструктажі, у робітників перевіряється рівень знань та практичних навичок.

З нагоди професійного свята від імені адміністрації та колективу ДП «Артемсіль» щиро вітаємо співробітників відділу! Дякуємо за сумлінне виконання своїх посадових обов’язків! Зичимо нашим рятівникам відмінного здоров’я, бадьорого настрою, життєвого оптимізму, а також миру, спокою та злагоди! Бажаємо, щоб усі надзвичайні ситуації обходили соляників стороною!

Вадим ФІОКТІСТОВ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова