20квітня2024

Соляник

Від душі вітаємо співробітників відділу IT-технологій!

У 256-й день року весь світ відзначає День програміста. Ця цифра вибрана не випадково, бо саме її можна виразити за допомогою восьмирозрядного байта.

Цьогоріч це свято ми відзначили 12 вересня і привітали всіх робітників ДП «Артемсіль», чия професійна діяльність безпосередньо пов’язана з розробкою та програмним забезпеченням комп’ютерних технологій. Це спеціалісти відділу IT-технологій під керівництвом Сергія Кравченка – обізнаного фахівця в цій галузі з багаторічним досвідом роботи. До речі, символічно, що день народження самого Сергія Олександровича майже співпадає з його професійним святом.

Головним завданням відділу є забезпечення безперебійного функціонування комп’ютерних систем, підтримка працездатності мережевого обладнання всіх периферійних пристроїв. Між іншим, співробітники відділу обслуговують усю комп’ютерну техніку підприємства, яка майже безаварійно працює. А якщо часом і трапляються деякі збої, вони завжди оперативно усуваються.

З кожним роком працівники відділу IT-технологій підвищують свої знання та рівень кваліфікаційної підготовки, продовжують запроваджувати нові програмні продукти. В свою чергу, це полегшує і робить більш ефективною діяльність різних відділів управління. Тому вагомий внесок наших програмістів у загальну роботу ДП «Артемсіль» складно переоцінити.

З нагоди свята від керівництва та трудового колективу соляників щиро вітаємо наших IT-спеціалістів! Дякуємо їм за старанний труд і бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, нових творчих здобутків і професійних досягнень на користь нашого солевидобувного підприємства.

Вадим ФІОКТІСТОВ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова