24квітня2024

Соляник

Вітаємо усіх соляників зі святами!

У середу, 14 жовтня, в нашій країни відзначається відразу декілька свят. Це День захисника України, який співпадає зі світлим днем Покрови Пречистої Богородиці, та День українського козацтва.

Отже День захисника України увібрав у себе багатовікові традиції славного українського війська та уособлює в собі мужність і героїзм визволителів країни на всіх етапах її історичного розвитку.

З давніх часів наші пращури вважали святим обов’язком боронити рідну землю. Але шлях до свободи був нелегким. За волю поклали своє життя мужні сини і дочки України. Їхні імена навік залишилися в народній пам’яті. Тож у цей день ми згадуємо всіх, хто є нашою гордістю і славою, – гайдамаків, запорізьких козаків, січових стрільців, а з недавніх пір – захисників, які відстоюють незалежність і цілісність України на Сході. Наша країна пишається своїми героями!

З нагоди свята щиро вітаємо шановних українських військових, які обрали захист Вітчизни своєю професією! А також усіх, хто в різні роки ніс службу в лавах української армії. До речі, серед нинішніх строковиків є чимало робітників ДП «Артемсіль», які виявили бажання пройти цей складний шлях. Сьогодні вони гідно виконують свій громадянський обов’язок. Висловлюємо кожному з них, а також усім українським воїнам велику вдячність і повагу!

Нехай мир, добробут, процвітання і спокій прийдуть у кожен дім, до кожної української родини! Зі святом! З Днем захисника України!

Вадим ФІОКТІСТОВ,

в.о. директора  ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова