29березня2024

Соляник

Поздоровляємо працівників ДП «Артемсіль»!

В третю неділю жовтня традиційно в Україні святкують День працівників харчової промисловості – одна з найважливіших галузей сучасної економіки.

В ДП «Артемсіль» це професійне свято відзначатимуть колективи дільниць з помелу, переробки та навантаження солі, а також розфасування та затарювання солі. Адже саме робітники цих дільниць безпосередньо задіяні в процесі виробництва найважливішого харчового продукту – кам’яної солі, без якої майже неможливе приготування жодної страви.

За багато років свого існування пакована продукція ДП «Артемсіль» харчового призначення стала справжнім брендом, добре пізнаванним багатьма споживачами України, а й світу. На жаль, сьогодні ДП «Артемсіль» працює у надскладних умовах, коли зниження обсягів виробництва торкнулося майже всіх галузей вітчизняної економіки.

Водночас, за 9 місяців 2020 року соляникам вдалося реалізувати 139,5 тисячі тонн фасованої солі, що на 4,8 тисячі тонн більше, ніж за аналогічний період 2019 року і 103,5 тисячі тонн солі, затареної у мішки. Це на 36,4 тисячі тонн менше, ніж за 9 місяців минулого року.

Працюючи за скороченим робочим графіком, робітники ДППНС та ДРЗС продовжують виконувати важливі виробничі завдання з випуску переробленої продукції, яка, до речі, має найбільшу додану вартість і тим самим приносить підприємству значний прибуток.

З нагоди Дня працівника харчової промисловості від душі поздоровляємо виробників харчової солі з професійним святом! Дякуємо, вам шановні, за старанну працю! Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного щастя, миру й затишку у ваших сім’ях! Зичимо нових професійних успіхів, щоб якомога швидше закінчився економічний спад і колективи виробничих одиниць «Артемсолі» запрацювали в повну силу!

Зі святом! З Днем працівників харчової промисловості України!

Вадим ФІОКТІСТОВ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова