19квітня2024

Соляник

Прийміть щирі вітання зі святом краси та любові!

Дорогі жінки, шановні робітниці ДП «Артемсіль» та ветерани праці!

Адміністрація підприємства та керівництво первинної профспілкової організації щиро вітають вас з Міжнародним жіночим Днем 8 Березня – святом весни, краси та любові!

У колективі ДП «Артемсіль»: на всіх рудниках, у структурних підрозділах, відділах управління старанно працює багато прекрасних жінок. Серед них чимало грамотних керівників, освічених спеціалістів, старанних трудівниць, які добре знаються на своїй справі і роблять великий внесок у загальну фінансово-економічну та виробничу діяльність нашого солевидобувного підприємства. До речі, жінки складають у нас майже 43 відсотки від загальної чисельності трудового колективу.

В суспільстві, як і на нашому підприємстві на представниць прекрасної половини людства покладено безліч важливих обов’язків та складних завдань. Водночас жінки навчилися успішно поєднувати свою професійну діяльність з активною громадською роботою, а також з сімейними турботами і збереженням родинних цінностей.

Дуже символічно, що одне з найулюбленіших українцями свят – 8 Березня ми відзначаємо саме на початку весни, в прекрасний час пробудження природи. Адже наші дивовижні українські жінки самі уособлюють собою життя, мир та злагоду, ніжність, мудрість і терпіння.

З нагоди Міжнародного жіночого Дня первинна профспілкова організація ДП «Артемсіль» підготувала робітницям підприємства приємні подарунки у вигляді солодощів та квіткового компліменту. З року в рік ці святкові презенти вже стали традиційними. Напередодні свята з найкращими побажаннями їх вручили нашим чарівним жінкам колеги-чоловіки.

Від імені керівництва підприємства та профспілкової організації зичимо славним трудівницям ДП «Артемсіль» відмінного здоров’я, щирої любові та безмежного щастя!

Дорогі жінки! Нехай у вашому житті завжди будуть благополуччя, злагода, родинний затишок, взаєморозуміння! А ваші рідні оточують вас увагою та дарують душевне тепло! Гарного всім свята і весняного настрою!

Вікторія ЛУЦЕНКО,

керівник ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ,

голова первинної профспілкової організації

ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова