26квітня2024

Соляник

Пишаємось нашими мужніми і відважними воїнами!

Вже наступного тижня в нашій країні відзначатимуть велике державне свято – День захисника України.

14 жовтня ми будемо щиро вітати шановних військових, які обрали захист нашої суверенної країни своєю професією, а також усіх, хто в різні роки служив і продовжує служити у лавах українського війська. До речі, серед соляників є чимало робітників, які в різні роки проходили строкову або контрактну службу в армії і гідно виконали свій громадянський обов’язок перед державою, захищаючи її свободу та незалежність.

Цей день уособлює в собі славні традиції нашого війська на різних історичних етапах: від гайдамаків, запорізьких козаків, січових стрільців – до сучасних захисників України на Сході. Усі вони є нашою гордістю та славою, бо захист батьківщини завжди був святим обов’язком кожного, хто любить свою землю!

Патріотизм, відданість, незламність українських військових гідні захоплення ними представників молодого покоління, і імена багатьох героїв вже назавжди увійшли в історію країни, оспівані в піснях, створені в літературі.

З нагоди свята бажаємо українським військовикам відмінного здоров’я, особистого щастя, миру, добробуту і процвітання! Хай наша країна завжди буде мирною, квітучою державою! А в кожній українській родині панують спокій та радість!

Зі святом вас, захисники України!

Вікторія ЛУЦЕНКО, керівник ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ, голова первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова