20квітня2024

Соляник

Соляники задоволені відпочинком в пансіонатах Приазов’я

У розпалі літній оздоровчий сезон, і соляники з сім’ями  продовжують відпочивати по пільговим профспілковим путівкам у пансіонатах морського узбережжя.

Нам вдалося поспілкуватися з декількома робітниками «Артемсолі», які тільки-но повернулися з азовських пансіонатів, де перебували в тамтешніх закладах відпочинку. В розмові ми поцікавилися їхньою думкою про організацію процесу відпочинку, і зрозуміли, що люди високо цінують її рівень, звичайно ж, за виключенням окремих деталей.

Так, ті, хто відпочивав у «Джамайці», зазначили привітність обслуговуючого персоналу, який завжди приходив на допомогу при вирішенні будь-яких питань. Також багатьом сподобалося якісне харчування. Із проблем, що виникли в ході відпочинку, стали перебої з водо- та світлопостачанням.              

Подача електрики та води по годинам була пов’язана з пошкодженням комунальних систем внаслідок стихії. Згодом цю проблему вдалося владнати.

Практично всі відвідувачі «Лоцмана» (на фото) із захватом розповіли про те, наскільки гарним був їхній відпочинок в цьому пансіонаті. Людям сподобалося майже все. Серед перерахованих плюсів було: прекрасне місцерозташування закладу на березі моря, благоустроєна зелена територія, комфортабельні номери з усіма зручностями, смачна їжа на сніданок, обід та вечерю.

В нинішньому сезоні власники пансіонату добудували на пляжі літнє кафе, збільшили кількість столиків для відвідувачів і розширили асортимент напоїв та продуктів. Тому не дивно, що ті, хто відпочивав у «Лоцмані», сказали, що із задоволенням повернулися б сюди знову.

Серед мінусів нинішнього відпочинку на Азовському морі люди поскаржилися на велику кількість комарів, від яких ввечері і вночі нікуди було подітися.

І ще одним місцем відпочинку соляників став пансіонат «Шик», який знаходиться в Урзуфі. Однією з переваг цього закладу стали  розташовані на його території два басейни з чистою водою та гірками для дорослих та дітей. В період навали на Азовське узбережжя медуз, та мора бичка басейни стають спасінням від цих незручностей.

За помірну плату пансіонат «Шик» надає деякі послуги. Серед них джакузі з підводним гідромасажем. Ті відпочивальники, які пройшли ці процедури, залишилися дуже задоволені, бо відчули на собі їхній оздоровчий ефект.

Окремо відвідувачі вдячні робітникам кухні пансіонату за щоденне приготування різноманітних страв і особливо за неперевершено смачну випічку. До речі, в їдальні «Шику» можна було вибрати з меню і попередньо замовити перші страви, які вам до смаку. Сподобалися робітникам «Артемсолі» і комфортні номери пансіонату, а також чисто прибрана територія і привітний персонал.

Таким чином, можна дійти висновку, що літній відпочинок соляників у пансіонатах проходить на високому рівні, за що люди висловлюють свою подяку адміністрації та профспілковій організації ДП «Артемсіль».

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова