18квітня2024

Соляник

Соляники добре порибалили на льоду

За ініціативою робітників рудника №7 та представників профспілкового комітету вже більше 10 років організовуються поїздки на зимову рибалку. Адже для справжніх рибалок ловля риби – це величезне задоволення у будь-який сезон.

Так і в цьому році у робітників ДП «Артемсіль» була можливість порибалити на льоду. 29 січня відбулася поїздка на зимову рибалку в Харківську область. Розташувались наші рибалки на березі водосховища річки Оскол, у селі Гороховатка.

В поїздці прийняли участь 40 робітників ДП «Артемсіль». Серед них були представники рудника №7 та інших виробничих одиниць, а також пенсіонери підприємства.

Того дня наших рибалок зустріла гарна погода і міцний лід на замерзлій воді. Ловилася переважно плотва, окунь та підлящик. Всі чоловіки залишились дуже задоволеними, бо добре провели свій вільний час і привезли додому чималий улов.

Учасники поїздки дякують профспілковій організації підприємства (голова ППО Андрій Попов) та рудника №7 (голова Юрій Солов’янов) за організацію цього виїзного заходу.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова