29березня2024

Соляник

Спеціалісти обговорили важливі питання

На минулому тижні в.о.директора ДП «Артемсіль» Вадим Меткий провів інформаційну нараду, в якій взяли участь начальники відділів і служб управління, директори рудників та структурних підрозділів.

 

Перший керівник підприємства повідомив про те, що профільним міністерством вже затверджено фінансовий план ДП «Артемсіль» на 2020 рік. Ця важлива новина стає підставою оперативно підвести підсумки роботи підприємства за дев’ять місяців поточного року, узгодити плани на четвертий квартал та окреслити найближчі перспективи.

За словами Вадима Меткого, зараз спеціалістам відділів та служб треба провести аналіз роботи «Артемсолі» за різними напрямками, включно з обсягами видобутку солі, ситуацією зі збутом продукції, експортними поставками, забезпеченням рудників рухомим складом, фінансовими показниками та іншим. Слід проаналізувати які саме статті розходу було перебільшено, а які – використано лише частково, і яким саме чином можна змінити ситуацію на краще. І, вже на основі цих висновків, спрогнозувати роботу підприємства за четвертий квартал року, увесь 2019 рік, і з’ясувати у якому трудовому ритмі ми увійдемо в наступний рік.

Директор зазначив, що питанню аналізу слід приділити значну увагу для прийняття виважених рішень щодо стабілізації діяльності підприємства і отримання вагомого результату виробничо-фінансової діяльності. Також він проінформував учасників наради, що за останні три місяці протягом яких діяв додаток №31 Розділу VIII до «Положення про виплату одноразової матеріальної допомоги працівникам при звільненні в зв’язку з виходом на пенсію» Колективного договору понад 80 пенсіонерів підприємства скористалися цією нагодою і вийшли на заслужений відпочинок. В подальшому на їх посади не буде прийому нових робітників. Тобто на сьогодні кадрова політика ДП «Артемсіль» спрямована на те, щоб обходитися власними силами і не розширювати штат.

Керівник підприємства акцентував увагу на тому, що усі вищезазначені питання повинні бути вирішені протягом найближчих двох тижнів. Також він підкреслив важливість обміну інформацією між спеціалістами, провідними інженерами, очільниками рудників та структурних підрозділів щодо ситуації на підприємстві та окреслення подальших перспектив. І вже наступна така нарада відбудеться 4 жовтня поточного року.

Відділ комунікацій.

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова