20квітня2024

Соляник

Обговорили питання охорони праці

З метою профілактики виробничого травматизму на підприємствах з найбільшим рівнем травм на виробництві за підсумками 2020 року страховий експерт з охорони праці Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області Сергій Манойло взяв участь у робочій нараді з працівниками відділу охорони праці ДП «Артемсіль».

Учасники наради, яка відбулася 9 лютого, проаналізували випадки травмувань працівників підприємства та причини зростання рівня травматизму. Заступник директора з охорони праці ДП «Артемсіль» Надія ШАПОШНИКОВА докладно розповіла про хід виконання заходів, розроблених за рекомендаціями комісій з розслідування нещасних випадків. Також вона надала інформацію про  профілактичну роботу на виробничих дільницях підприємства, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, спецодягом та спецвзуттям, проведення періодичних медичних оглядів працівників певних категорій в умовах пандемії Covid-19.

Страховий експерт з охорони праці Сергій Манойло звернув увагу присутніх на необхідність системної роботи щодо запобігання нещасним випадкам, гострим професійним захворюванням (отруєнням), аваріям; рекомендації комісій виконувати в повному обсязі та своєчасно інформувати про це орган Фонду соціального страхування.

За підсумками наради було прийнято рішення, спрямоване на дотримання вимог законодавства з охорони праці, створення безпечних умов праці на підприємстві.

Юрій ГРИЩЕНКО,

начальник відділу з ОП.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова