19квітня2024

Соляник

Відділення з розфасовки солі працює у дві зміни

«Гаряча літня пора для працівників рудника №4 – це у всіх сенсах спекотний період роботи, коли треба посилено працювати, щоб повністю задовольнити споживчий попит на сіль в асортименті», – так вважає керівник рудника №4 Андрій Волошин. Саме він розповів редакції, як сьогодні працює колектив цієї виробничої одиниці «Артемсолі». 

Зараз відділення з розфасовки солі працює у двозмінному режимі, випускаючи паковану продукцію для споживачів країн Балтії, Вірменії, Грузії, Азербайджану, Молдови, Білорусі та України.

На сьогодні одним із затребуваних видів продукції рудника є сіль розфасована у картонні пачки вагою один кілограм. Її випускають на сучасній італійській лінії «Бетті». Зараз на цьому обладнанні налагоджено випуск не лише солі оптично сортованої (йодованої та без добавок), а й звичайної, як того вимагає споживчий попит.

 Щодо інших видів асортименту, то влітку рудник продовжує виробляти сіль мелену без пакування і відправляти її підприємству «Карпатнафтохім», яке протягом багатьох років є нашим постійним споживачем без посилання на сезонність.

Крім виробничої діяльності, на руднику власними силами проводять ремонтні роботи. В тому числі, виконують заміну покриття покрівель промислових приміщень і споруд. Бригада дорожньо-колійних робітників  ремонтує під’їзні колії. Так, на сьогодні із запланованих до капітального ремонту майже 400 метрів залізничної колії №2 відремонтовано вже 150 метрів.

Підрядними організаціями капітально відремонтовано комбайн 4ПП-2 і тепловоз ТГК-2, які вже стали до роботи.  Ще навесні робітники будівельного цеху рудника підготували базу відпочинку соляників у Серебрянці до сезону відпочинку.

З початком липня колектив рудника №4 продовжує працювати над виконанням виробничих завдань.

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова