29березня2024

Соляник

Спортивний комплекс ДП «Артемсіль» відновив роботу

Щодо постанов Кабінету міністрів України №392 від 20.05.2020р. та №956 від 13.10.2020р. про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 в ДП «Артемсіль» видано відповідний наказ.

За наказом спорткомплекс підприємства поновив свою роботу з 16 листопада цього року. Учбово-тренувальний процес з волейболу, баскетболу, футболу буде проходити при одночасній кількості відвідувачів не більше 20 осіб. Фізична дистанція між тими, хто буде перебувати поза спортмайданчиком, повинна бути не менше ніж 1,5 метри. Відповідальність за виконання цих норм покладено на тренерів з цих видів спорту.

Наказом дозволено розпочати роботу тренажерної зали з одночасною кількістю відвідувачів не більше однієї особи на 20 квадратних метрів площі приміщення. Кардіотренажери, на яких передбачено заняття однієї людини деякий час, будуть розташовані на відстані не менше ніж 2,5 метри один від одного. За виконання цих норм несе відповідальність тренер з бодібілдингу.

Згідно дотримання норм карантину вихідного дня до кінця поточного місяця з 21 по 23 листопада та з 28 по 30 листопада, спортивний комплекс ДП «Артемсіль» працювати не буде.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова