29березня2024

Соляник

Волейбольні баталії

З 19 по 20 листопада у спортивному комплексі міста Рубіжне відбувся Х Відкритий чемпіонат Луганської області з волейболу, присвячений пам’яті майстра спорту СРСР В.Т. Зезюліна.

У змаганнях взяли участь 6 команд – дві команди з Донецької області, три команди з Луганської області та одна команда з Харківської області. Честь міста Соледара та нашого солевидобувного підприємства відстоювала волейбольна команда «Артемсіль». До її складу увійшли: Артем Шараєвський, Юрій Воронов, Олександр Чередніченко, Олександр Рудий, Микита Золотухін, Микита Глєбов, Дмитро Павлов, Данило Мухорін. За підсумками змагань ВК «Артемсіль» перемогла команду ІІ Ліги ВК «Колос» з Лімана та отримала поразку від команди м. Біловодська, зайнявши ІІІ групове місце.

У фіналі зустрілись дві команди Луганської області: господарі змагань ВК «Рубіжне» та волейбольна команда Біловодської ОТГ. Протистояння завершилося впевненою перемогою рубіжан.

Спортсмени волейбольної команди «Артемсіль» дякують за допомогу в організаційних і фінансових питаннях в.о. директора Вікторію Луценко та голову профспілки підприємства Андрія Попова, директора спорткомплексу «Артемсіль» Андрія Луцика та тренера Олега Опришкова. Спасибі за допомогу і підтримку, чітко організовану роботу, мудрі поради і доброту!

Артем ШАРАЄВСЬКИЙ,

гравець  ВК «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова