19квітня2024

Соляник

Пройшли турніри з шашок та шахів

3 та 4 березня пройшли змагання з шахів та шашок в залік спартакіади «Здоров’я», яка щорічно проводиться в ДП «Артемсіль» серед команд виробничих одиниць підприємства.

У змаганнях з шахів перше місце завоювала команда рудника №8 у складі Олександра Фурашова, Володимира Петуха, Костянтина Анохіна. Друге місце – у команди рудника №1,3 (Олександр Спихайло, Дмитро Корж, Павло Тульгук). І третє місце отримала команда рудника №4 (Вячеслав Петрикєєв, Олександр Тонконіг, Олександр Молчанов).

Відповідно, на  четвертому та п’ятому місцях – команди рудника №7 та управління. Переможці та призери отримали цінні подарунки та почесні грамоти від первинної профспілкової організації.

На змаганнях з шашок переможцем стала команда рудника №7, до складу якої увійшли такі спортсмени, як Олександр Грунський, Володимир Канделюк, Едуард Соін).  Срібло турніру – у команди рудника №8 (Віктор Овчаренко, Володимир Петух, Олег Животенко). І бронзові нагороди – у команди рудника №4 (Олексій Прусаченко, Юрій Угнівенко, Вячеслав Петрикєєв).

Четверте та п’яте місця розподілили між собою команди управління та рудника №1,3.

Усі шахісти та шашкісти виражають подяку адміністрації підприємства та керівництву первинної профспілкової організації за сприяння в проведенні цих змагань.

Роман КОЖУШКО,

інструктор з фізкультури та  спорту.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова