24квітня2024

Соляник

Вітаємо Богдана з новою перемогою на рингу

З 13 по 17 квітня 2021 року в місті Селідовому Донецької області пройшов зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2007-2008 років народження.

Усього в змаганнях взяло участь 99 спортсменів з Луганської, Запорізької та Донецької областей. Боксери змагалися у різних вагових категоріях, починаючи з 37 і до 90 кілограмів.

На цьому чемпіонаті Соледар представляв юний боксер Богдан Кузін. Нагадаємо, що Богдан – вихованець спортивного клубу «Золота рукавиця». Його шлях до першої ступені п’єдесталу не був легким. Шість років юнак наполегливо тренувався, набирався необхідного досвіду і, ось нарешті почав впевнено крокувати шляхом перемог. На цьому зональному чемпіонаті він провів три бої, і за їх результатами виборов золото у своїй ваговій категорії.

Ці змагання стали доволі важливими, оскільки спортсмени, які потрапили до фінальної частини, завоювали право брати участь в першості України серед юнаків 17-23 травня в Одесі. Тож чекаємо на успішний виступ Богдана Кузіна вже у наступному місяці.

Георгій та Еміль ГАНГАЛОВИ, тренери боксерського клубу  «Золота рукавиця».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова