19квітня2024

Соляник

У наших баскетболістів – перше місце

У травні завершився ще один етап спартакіади «Здоров’я-2021» – змагання з баскетболу. Спартакіада проходила в спортивному комплексі ДП «Артемсіль».

В цих змаганнях взяли участь команди всіх рудників «Артемсолі». За підсумками зіграних партій місця розподілилися наступним чином. Перше місце зайняла команда «Управління». Друге місце завоювала команда «Рудник  №4». Третє місце дісталося команді «Рудник №7».

З часом з команд-призерів були відібрані гравці до збірної команди підприємства з баскетболу. Ця команда відстоювала честь «Артемсолі» на змаганнях у Бахмуті, де з 5 по 8 червня пройшла відкрита першість з баскетболу серед чоловічих команд міста та району. У ході зустрічі нашим баскетболістам вдалося здобути перемогу над сильними суперниками. В результаті баскетболісти команди «Артемсіль» стали першими.

У боротьбі за перемогу відмінно проявили себе такі гравці: Андрій Таранов (рудник №1,3), Євген Гордієнко (рудник №4), В’ячеслав Кравченко (рудник №4), Віталій Крапівний (управління) та молоді гравці Євген Кузьменко і Родіон Кравченко.

Соледарські спортсмени вдячні всім, хто надав допомо­гу в організації їхньої поїздки на ці змагання. Особливі слова вдячності – адміністрації та профспілковій організації «Артемсолі».

Олександр ЛЕБЕДЄВ,

тренер з баскетболу.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова