26квітня2024

Соляник

У наших плавців – найкращі результати

З 14 по 19 червня в Дніпрі проводився чемпіонат України з плавання серед юніорів та молоді.

До збірної команди Донецької області увійшли шість наших спортсменів: Софія Прончакова, Альона Мартинова, Владислава Іваненко, Мирослава Перепелятник, Уляна Кандибко, Кирило Федорченко. На цьому чемпіонаті були досягнуті хороші результати. Так, Альона Мартинова двічі піднімалася на третю сходинку п’єдесталу, принісши команді дві бронзові нагороди на дистанціях 100 і 50 метрів на спині. Успішно виступила Софія Прончакова. Дівчаткам (Олені і Софії) не вистачило двох десятих до виконання нормативу майстра спорту України.

Вітаємо Мирославу Перепелятник і Владиславу Іваненко з виконанням нормативу кандидатів в майстри спорту України. Усі наші спортсмени потрапили до фінальних запливів, де показали кращі свої досягнення.

З 6 по 8 липня в Броварах проводився чемпіонат України з плавання серед юнаків. З дванадцяти спортсменів команди Донецької області шість плавців були з Соледару: Уляна Кандибко, Артем Беленко, Богдан Котенко, Артем Турпітько, Кирило Мороз, Вікторія Прончакова.

Багато наших плавців були молодші за своїх суперників, але потрапили до складу команди і гідно виступили. На цьому чемпіонаті відзначилася Уляна Кандибко, яка принесла своїй команді дві бронзові медалі на дистанціях 100 і 200 метрів брасом і підтвердила звання кандидата в майстри спорту України, яке вона завоювала в березні цього року. Успішно виступив Артем Беленко, який був п’ятим на дистанції 200 метрів комплексним плаванням.

На цих стартах всі наші плавці показали свої найкращі результати.  Дякуємо за роботу спортсменам, батькам, тренерському складу, а також керівництву підприємства «Артемсіль» за допомогу у фінансуванні та надану базу для проведення тренувань.

Відділ плавання

спорткомплексу ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова