23квітня2024

Соляник

Світлана Івлєва стала бронзовою призеркою змагань

Серед соляників є чимало людей, які із задоволенням займаються різними видами спорту. Постійно тренуючись, підвищуючи свій фізичний рівень, вони нерідко стають переможцями різних турнірів та чемпіонатів і досягають значних результатів.

Так, у вересні на змаганнях зі скандинавської ходьби, що відбулися в Краматорську і зібрали багато учасників, робітниця відділу електронного документообігу та контролю апарату управління Світлана Івлєва успішно подолала п’ять кілометрів і отримала бронзову нагороду. При цьому наша учасниця показала свій найкращий час, подолавши дистанцію за 43 хвилини 29 секунд.

Світлана вже не вперше приймає участь у подібних змаганнях, але призове місце завойовує вперше, з чим ми її і вітаємо. Зі слів призерки, скандинавською ходьбою вона займається вже декілька років і робить це не заради отримання нагород. Їй дуже подобається цей вид активності за можливість тренуватися на свіжому повітрі, отримувати оздоровчий ефект і спілкуватися з такими ж прихильницями цього виду спорту як і вона сама.

До речі, у змаганнях в Краматорську наше підприємство представляла не лише С. Івлєва. Серед чоловіків приймали участь у забігах на 21 кілометр Володимир Воронін та Ігор Биханов. А в десятку фіналістів зі скандинавської ходьби увійшли такі представниці колективу соляників, як Любов Биханова і Вікторія Вороніна. Вітаємо наших дівчат з гарним спортивним результатом!

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова