02травня2024

Соляник

ДП «Артемсіль» сприяє слідчим діям

29 жовтня 2021 року підрозділ ДОЗОР та слідчі другого слідчого відділу ТУ ДБР (територіальне управління державного бюро розслідувань) міста Миколаєва провели слідчі дії в адміністративній будівлі ДП «Артемсіль».

Ця подія має відношення до кримінального провадження у зв’язку з розслідуванням щодо найденої контрабанди партії цигарок на території Угорщини в пакованні, схожому на паковання продукції «Артемсіль».

Керівництво державного підприємства всіляко сприяло правоохоронцям у роботі. ДП «Артемсіль» зацікавлене у якнайшвидшому розслідуванні та безпосередньо взаємодіє з правоохоронними органами.

Нагадаємо, що у зв’язку з повідомленнями, які з’явилися у ЗМІ минулого місяця щодо виявленої партії контрабанди цигарок у Угорщині, яку було замасковано під сіль, керівництво ДП «Артемсіль» звернулося до відповідних правоохоронних органів з проханням провести детальне розслідування у даній справі та зазначило про неможливість потрапляння цигарок під час технологічного циклу фасування солі в ДП «Артемсіль». До відповідних структур було доведено, що продукція нашого підприємства сертифікована за міжнародними стандартами і це гарантує її високу якість на всіх етапах виробництва. Для харчової солі існує особливо суворий контроль, бо це – стратегічна продукція держави. Підприємство не перший десяток років годує не тільки Україну своєю сіллю, а ще й експортує продукцію у 15 країн світу.

Крім того, сіль для контрагентів Угорщини постачається виключно сухопутним транспортом, оскільки транспортування продукції річкою Дунай економічно та логістично невигідне. Відповідальності за товар, який перевантажується у річкових та морських портах для подальшого перевезення контрагентам, підприємство не несе. Однокілограмове паковання, що фігурує в затриманій партії, зараз використовується тільки для постачання продукції споживачам Німеччини.

Вся важлива інформація, яка необхідна для слідства, надається правоохоронним органам. На сьогодні ДП «Артемсіль» всіляко сприяє проведенню слідчих дій.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова