30квітня2024

Соляник

Срібні призери I туру чемпіонату Донецької області

З 30 січня по 2 лютого 2020 року збірна команда «Артемсіль» приймала участь у чемпіонаті Донецької області з волейболу серед дівчат 2006-2009 років народження у Покровську.

У чемпіонаті боролися за призові місця вісім команд: КДЮСШ Бахмутського району (місто Сіверськ), КДЮСШ №1 – 1 (місто Бахмут), команда «Динас» (місто Покровськ), команда «Спорт для всіх» (місто Покровськ), ДЮСШ (місто Покровськ), ДЮСШ (місто Родинське), КДЮСШ (місто Курахово) та команда «Артемсіль» (місто Соледар).

ІІ місце виборола команда «Артемсіль» у складі: Дар’я Оболонко, Катерина Груша, Валерія Кратка, Ольга Бричак, Вікторія Ячмінь, Софія Волошко, Анна Огаркова, Владислава Балкова, Владислава Касьянова, Марія Шевченко.

Юні спортсменки переважно 2008-2009 років народження стали переможцями й зайняли 1 місце у протиборстві з підгрупами. Однак у фіналі отримали поразку у змаганнях з командою 2006 року народження міста Бахмут.

Батьки, діти та тренерський склад висловлюють подяку адміністрації «Артемсіль», голові профспілки – А.П. Попову, директору спортивного комплексу – А.В. Луцику та начальнику відділу молоді та спорту Соледарської міської ради – М.С. Назаренку за матеріальну та моральну підтримку команди дівчат «Артемсіль».

Вітаємо волейболісток з перемогою!

Світлана ОПРИШКОВА,

тренер з волейболу.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова